Menu Sluiten

Handdoekenhouder

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Handdoekenhouder kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Handdoekenhouder

Keukenspoeltafel | Keuken | Robbineterie De Cuisine | Regendouche | Spoelbakken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handdoekenhouder

badkameraccessoires tot einde voorraad terug .

nl fr en zoekterm home nieuws merken jobs contact verwen jezelf en baad in luxe bron van baden. Bron van inspiratie. Unieke badwensen unieke badkamers. Baden zoals jij het wil. Home nieuws energiezuinige verlichting een opluchting voor de portemonnee januari zowel vrouwen als mannen brengen heel wat uren door in de badkamer Handdoekenhouder firma Je kan er helemaal tot rust komen en ontspannen tijdens een bad of douche. Om je klaar te maken heb je natuurlijk genoeg licht nodig maar om je te ontspannen is gezelligheid troef. Je badkamerverlichting moet dus aangepast zijn aan je noden. Verlies natuurlijk je portemonnee niet uit het oog en kies voor energiezuinige verlichting. Lees meer hoe je wc schoonmaken tips voor een onberispelijk resultaat januari het toilet is een van de meest gebruikte ruimtes in een woning. Comfort en inrichting zijn belangrijke aandachtspunten maar hygieumlne is minstens even belangrijk. Om geur en andere hinder te voorkomen kan je je .

Kennisbank over Handdoekenhouder

menu sluiten nlen home onze organisatie focus identiteit structuur historie management vacatures contact onze merken business units tiger sealskin geesa impey coram showers esbada coram benelux coram diy coram hospitality projects coram nordic coram uk nieuws contact nlen accessories only u bent hier home merken geesa geesa geesa is een nederlands merk gespecialiseerd in het ontwerpen ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires in het professionele segment. Deze badkameraccessoires zijn te vinden in s werelds bekendste hotels en grootste cruiseschepen. Het amersfoortse bedrijf is toonaangevend geniet de voorkeur van professionals en exporteert naar meer dan landen Belangstelling i n Handdoekenhouder Geesa heeft de ambitie om internationaal de preferred supplier van architecten en interieurdesigners in de hospitality en cruisemarkt te worden en het favoriete merk van installateu.