Menu Sluiten

Wc-papierhouder Met Deksel

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Wc papierhouder Met Deksel kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl

Spoelbakken | Robinets Thermostatique | Regendouche | Robinetterie | Thermostaat | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wc-papierhouder Met Deksel

ga naar inhoud over ons producten merken aliseo onity indel b de raat jvd valera blog faq contact webshop support nederlands franais home gt merken gt aliseo generic selectors exact matches only exact matches only search in title search in title search in content search in content search in excerpt hidden aliseo vanuit het zwarte woud is het duits familiebedrijf aliseo al meer dan jaar actief op de europese hospitality markt Wc-papierhouder Met Deksel maatwerk Aliseo is oorspronkelijk gestart met het ontwikkelen van een haardroger speciaal voor hotels. Doorheen de jaren werden er nog meerdere hotelhaardrogers aan het assortiment toegevoegd alsook andere badkameraccessoires zoals makeup spiegels vuilbakjes en essentials. In het aliseo assortiment kan u eveneens waterkokers strijkijzers bagagerekken en kunstleer accessoires voor in de gastenkamer terug vinden. Aliseo weet als geen ander design en functionaliteit te combineren. Gedurende enkele jaren verdeelt onze onderneming axces alle aliseo hospitality producten in belgi en luxemburg. Aliseo air w alis.

home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr menu home projecten bouwgronden kaart nieuws realisaties contact fr lastenboek deltabati staat voor een persoonlijke aanpak. Voorafgaand wordt er besproken wat uw eisen en wensen zijn voor uw aanstaande woning. Zo kunnen wij u een kantenklaar voorstel bieden.een beschikbare bouwgrond waarop een voorbeeldwoning voor u wordt ontworpen. Uiteraard heeft u gedurende het ganse bouwprocesvolledige inspraak in bouwstijl en inrichting. We zoeken samen naar de oplossing die u het beste ligt. Ook indien u reeds eigenaar bent van een bouwgrond kunnen we in samenspraak met n van onze architecten uw droomwoning realiseren. Bij onze realisaties kan u zien dat ook verbouwingen door ons worden uitgevoerd. Zowel een uitbreiding van uw woning als een interieur verandering nemen wij voor onze rekening De verscheidenheid van Wc-papierhouder Met Deksel U kan rekenen op ons gespecialiseerd team voor ieder bouwadvies.dit voor de laatst.

Het terrein van Wc-papierhouder Met Deksel

.