Menu Sluiten

Handdouche

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Handdouche kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Douchesystemen

Thermostaat | Combinisations D Éviers | Badkamers | Keukenspoeltafel | Robinetterie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handdouche

op zoek naar duo massage duo massage massagepraktijk duo massage massage zwangerschap stoelmassage voetmassage zwanger massage sportmasseur badhuis en badwinkel mozaiek te brugge sauna infraroodcabine jacuzzi en turks stoombad. Breid je sauna ervaring uit met een heerlijke massage die alle spanning en stress doet verdwijnen. Voor massages werkt badhuis mozaiek op regelmatige basis samen met forever beauty te brugge. Je kan er kiezen uit verschillende massages die alle hetzelfde doel hebben een intense ontspanning en het herstellen van de harmonie tussen geest en lichaam. Duo massage mutua fides. Voor de jarige. Duo massage aan huis. Duo massage aan huis. Geniet samen van een deugdoende massage in het comfort van je eigen woning. Voorzie een sfeervolle rustige ruimte voor twee massgetafels en verwarm de ruimte tot een voor jou aangename temperatuur Handdouche leverancier Duomassage bij massagecy in koog a d zaan. Na wat aanvragen of het ook mogelijk is om tegelijk een massage te krijgen heb ik stefan benaderd of hij dit le.

sorex home productoverzicht merken over sorex storyboard contact nl fr terug nikles nikles staat voor onbeperkt doucheplezier innovatief en esthetisch van handdouche tot hoofddouche van douchestang tot doucheslang onbeperkt plezier betekent niet noodzakelijk zonder respect voor de natuur De verkoopsom van Handdouche Een verbruik van maximum liter minuut behoort vandaag tot de mogelijkheden zonder in te boeten aan douchecomfort. Nikles is zwitsers en is n van de wereldleiders in het douchesegment. handdouches hoofddouches douchecombintaies douchesets voor douche en bad ecocomfort l glijstangen douchearmen doucheslangen accessoires voor douche www.nikles.com created by gafas .

Wat je wil weten over Handdouche

skip to main navigation skip to main content ga verder in het nederlands continuer en franais aller au contenu principal je keuken in d vraag een catalogus aan vind mijn winkel klantenservice mijn ruimte nl fr nl keukens en uitrusting je keukenproject onze knowhow inspiraties een winkel openen maak een afspraak rdv vraag afspraak menu model werkplannen aanrecht handgrepen kranen en spoelbakken huishoudelijke apparaten lichten opslagruimte accessoires catalogus vraag mijn ruimte afspraak nl fr nl fermer vraag afspraak mijn ruimte keukens en uitrusting je keukenproject onze knowhow inspiraties een winkel openen dkeuken catalogus winkels maandag tot en met vrijdag u u zaterdag u u. Fr nl aandeel aandeel vorige model cuadra vorige model cuadra clara noyer maak een afspraak standaardconfiguratie standaardconfiguratie m detail spoelbakken en kranen niet inbegrepen s.