Menu Sluiten

Design Badkamerkranen

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Design Badkamerkranen kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamerkranen Design

Eviers | Badkamers | Regendouche | Badkamer accessoires | Robinets Thermostatique | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Design Badkamerkranen

overslaan en naar de inhoud gaan fr nl badkamer inrichten badkamerassortiment verdeelpunten allibert service en advies contact iguatouch niki loft game fly baden badkamer accessoires badkamer meubelen douches en douchecabines wc en wc accessoires whirlpool baden douchekranen badkranen douchezuilen badkamerkranen badkamerkranen lavobakraan keukenkraan mengkraan thermostaatkraan. Allen afgestemd op uw badkamer of keuken. Overzicht badkamerkranen hydrotherapie en hydromassage hydrotherapie en hydromassage hoofd en handsproeiers doucheslangen doucheglijstangen bad en douchesets .. Alles voor de uitrusting van uw douche en bad. Overzicht hydrotherapie en hydromassage douchezuilen douchezuilen douchezuilen met of zonder gentegreerde mengkraan of thermostaat ronde of vierkante modellen modern of klassiek design Design Badkamerkranen passend voor uw firma Overzicht dou.

consumenten installateurs groothandels architecten designers over grohe aanmelden de login is momenteel alleen beschikbaar voor leden van het grohe smart loyaliteitsprogramma. Let op om in te loggen of te registreren wordt u doorgestuurd naar de grohe professional portal. Inloggen nog niet geregistreerd badkamer wastafel wastafel productoverzicht wastafelkranen grohe icon d kranen met sensor douche douche productoverzicht douches jouw ideale douche grohe rapido smartbox grohe smartcontrol bad douche bad douche productoverzicht thermostaatkranen grohe rapido smartbox accessoires accessoires productoverzicht accessoire collecties wc urinoir bidet wc urinoir bidet productoverzicht inbouwoplossingen bedieningsplaten grohe rapid slx grohe douchewc keramiek keramiek productoverzicht bau ceramics euro ce.

Mededeling over Design Badkamerkranen

home onze activiteiten over fl interieur nieuws the cube contact nl raquo onze activiteiten raquo kwaliteitsmerken raquo hansgrohe hansgrohe voor douches keuken en badkamerkranen hansgrohe is deacute leader in douches keuken en badkamerkranen die kwaliteit design en innovatie verenigen. Voor flinterieur de ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer belangstelling in de prijs van Design Badkamerkranen Hansgrohe heeft een ideale combinatie tussen stijlvol kwalitatief en keuzemogelijkheden. Hansgrohe kranen duurzaamheid hansgrohe is een green company. Daarom dat hansgrohe in zijn branche een pionier is qua milieu en klimaatbescherming. Hansgrohe kranen design wanneer het om goede vormgeving gaat is hansgrohe de nummer eacuteeacuten in d.