Menu Sluiten

Totaaloplossingen Badkamer

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Totaaloplossingen Badkamer kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Badkamer Totaaloplossingen

Robinetterie | Eviers | Keukenspoeltafel | Keuken | Badkamer accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Totaaloplossingen Badkamer

sanitair en badkamers in mol balen kve engineering times home ventilatie verwarming sanitair onderhoud contact ga naar de inhoud sanitaire installaties bent u op zoek naar een innovatieve en eigentijdse badkamer kve engineering biedt een totaaloplossing voor uw badkamer en sanitaire installaties. Eigentijds en innovatief welke stijl u ook kiest tijdloos landelijk strak of modern wij maken uw droombadkamer waar wij werken met vooruitstrevende en kwalitatieve materialen en zoeken samen met u naar de oplossing voor uw project. Kies voor waterbesparende kranen hoofddouches en wc s. Er zijn erg innoverende producten beschikbaar zoals wc bedieningspanelen met ingebouwde verlichting of digitaal bediende kranen grohe heeft als fabrikant een groot assortiment aan kranen douches en installatiesystemen .

contacteer ons home verwarming sanitair zonneboiler zonnepanelen badkamerrenovatie ventilatie bekijk onze realisaties vanderplasschen home totaaloplossingen voor uw badkamer boilersystemen zonnepanelen en verwarming daar staat vanderplasschen garant voor. Niet enkel wordt voorzien in comfort alles wordt kwalitatief afgeleverd zodat ook u kan genieten van uw woning zoals u dat altijd al wilde Totaaloplossingen Badkamer brengt meer op Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt onze expertise geeft u het voordeel dat we uw badkamer met alle zorgvuldigheid kunnen renoveren. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag met het plaatsen van zonneboilers zonnepanelen en verwarmingsinstallatie. Daarnaast kunnen we u voorzien van een volledig afgewerkte badkamer waarin u met plezier en in alle comfort kan vertoeven.

Vragen over Totaaloplossingen Badkamer

subscribe hieronder kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief zoblijft u op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en evenementen. Veilig op bezoek in onze toonzaal onze showroom in aalst en ronse zijn vrij te covid over ons contact vacatures blog webshop maak een afspraak badkamer keuken technieken tegels badkamer keuken technieken tegels badkamer keuken technieken interieur tegels maak een afspraak contact openingsuren over ons vacatures webshop vloer amp wandafwerking sinds kort hebben wij m binnen onze toonzaal te aalst omgebouwd naar een volwaardige tegel afdeling. Zo realiseerden wij de perfecte totaaloplossing voor iedere keuken of badkamer De diversiteit van Totaaloplossingen Badkamer In ons aanbod zitten naast diverse cement gebonden composiet tegels ook keramische en natuursteen tegels. Dit vanaf de klassieke mozaek tot de groot formaat tegel. Sterck aalst toonzaal afhaalmagazijn studiebureel pierre corneliskaai aalst aalststercknv.be sterck erembodegem afhaalmagazijn churchillsteenweg erembodegem erembodegemstercknv.be sterck ronse toon.