Menu Sluiten

Badkamer Inrichten

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Badkamer Inrichten kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Inrichten Badkamer

Keukenspoeltafel | Robbineterie De Cuisine | Badkamer accessoires | Regendouche | Robinets Thermostatique | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Badkamer Inrichten

nl fr home te koop appartementen villa s en woningen handels en kantoorruimtes industrile panden bouwgronden garages nieuwbouwprojecten opbrengsteigendom te huur studio s en appartementen villa s en woningen handels en kantoorruimtes industriegebouwen garages nieuwbouw nieuwbouw waarom danilithdelmulle traditioneel en geautomatiseerd sleutel op de deur of niet enkele realisaties contact uw eigendom verkopen verhuren immo ad waarom kiezen voor immo ad ons team onze ervaring onze diensten onze vakbekwaamheid contact handels en kantoorruimtes hou me op de hoogte van nieuwe aanbiedingen kaart sorteer op prijs gemeente centraal gelegen pand ronse prijs euro . centraal gelegen in n van de belang.

over ons wat doen wij aanbouw keukens badkamers ramen en deuren dressings interieur binnendeuren trappen vloerbekleding fotogalerij partners promoties contact over ons wat doen wij aanbouw keukens badkamers ramen en deuren dressings interieur binnendeuren trappen vloerbekleding fotogalerij partners promoties contact fr zorgeloos verbouwen de zonen vanneste nv staan garant voor vakmanschap in het inrichten en het verbouwen van woningen. Totaal afgewerkte verbouwingen van a tot z Badkamer Inrichten prijs aanvragen Wij renoveren uw keuken van a tot z de zonen vanneste nv staan garant voor vakmanschap in het inrichten en het verbouwen van woningen. Totaal afgewerkte verbouwingen van a tot z. Wij renoveren uw badkamer van a tot z de zonen vanneste nv staan garant voor vakmanschap in het inrichten en het verbouwen van woningen. Totaal afgewerkte verbouwingen van a tot z. Uw totaaloplossing voor interieurrenovatie de zonen vanneste nv staan garant voor vakmanschap in het inrichten en het verbouwen van woningen. Totaal afgewerkte verbouwingen van a tot z. De zonen historiek toen grootvader jos.

Wat je wil weten over Badkamer Inrichten

referenties start referenties menu home diensten keukens bedrijven interieur totale projecten referenties contact vacatures blog vacatures blog offerte filter alle keuken badkamer bedrijfsruimte algemene realisaties keuken project v asse z. mollem vlaams brabant vernieuwing van een bestaande keuken naar een praktische moderne keuken Onze aanbeveling m.b.t. Badkamer Inrichten Meer info keuken project tl asse z. mollem vlaams brabant totaal inrichting van een nieuwbouw woning meer info keuken project arcero vernieuwing van een keuken en badkamer in een gerenoveerd herenhuis. Meer info algemene realisaties algemene realisaties meer info badkamer project w asse z. mollem vlaams brabant vernieuwing van bestaande badkamer en ombouwen van een oude kamer naar een dressing meer info bedrijfsruimte arts asse z. mollem vlaams brabant totale vernieuwing van een bestaande ontvangstruimte te brussel meer info bedrijfsruimte project n inrichten van een toon ruimte en plaatsen van een badkamer in landelijke stijl mee.