Menu Sluiten

Woonkwaliteit

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

01076770107677

Meer info

tags: Eengreepsbadmengkraan – Inbouwmengkraan Badkamer – Handdouche – Douchepanelen – Douchesets – 

Wenst u meer info over Woonkwaliteit kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Woonkwaliteit

Combinisations D Éviers | Thermostaat | Robbineterie De Cuisine | Keuken Accessoires | Spoelbakken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Woonkwaliteit

facebook linkedin mooi https t.co vhlgqpmi bast menu hoofdnavigatie home over bast projecten innovatie nieuws contact verbouwing in ledeberg info project verbouwing in ledeberg jaar locatie ledeberg bioecologisch eengezinswoning renovatie houtskeletbouw architectuur . Het betreft het opwaarderen van een gentse rijwoning. De bestaande uitbouw werd afgebroken. Het nieuwe gelijkvloerse bijgebouwtje nieuwe badkamer zorgt voor een afname aan bebouwde oppervlakte waardoor een bruikbare buitenruimte ontstaat en door het plaatsen van een groot raam in de achtergevel ontvangen de leefruimten meer licht wat tevens bijdraagt aan de woonkwaliteit. De linker scheidingsmuur wordt verlaagd waardoor de linker buur minder ingebouwd is en meer licht en bezonning krijgt Woonkwaliteit voor uw firma op maat De achtergevel werd langs de buitenzijde gesoleerd en afgewerkt met tegelpannen. Illust.

residence pinehurst het project visietekst residentie juni pinehurst nv werd in opgericht met als doel het verbouwen van villa pinehurst tot een serviceflatgebouw. Het verbouwproject had meer voeten in de aarde dan initieel ingeschat. Zo moesten tussen en de plannen worden bijgestuurd door wijzigingen in de wetgeving. Bij de afwerking van de eerste fase van het verbouwproject werd residence pinehurst in dan ook door de vlaamse gemeenschap erkend als serviceflatgebouw De verkoopwaarde van Woonkwaliteit Met deze erkenning komen een aantal plichten die de woonkwaliteit en het welzijn van de huurders ten goede komen. op deze pagina leggen wij onze filosofie uit rond residence pinehurst en lichten wij toe in welke mate wonen in pinehurst verschilt van wonen in een normaal appartement of studio. Basisfilosofie zelfstandig maatschappel.

Feiten over Woonkwaliteit

overslaan en naar de inhoud gaan social media dwp shape created with sketch. Shape created with sketch. Sub header vacatures over ons ga naar energiehuis ga naar w hoofdnavigatie kinderopvang wonen maatwerk nieuws contact hoofdnavigatie kinderopvang wonen maatwerk nieuws contact social media dwp shape created with sketch. Shape created with sketch. Sub header vacatures over ons ga naar energiehuis ga naar w foto ypsilon.pro wonen werken en welzijn in hallevilvoorde met de kinderopvanginitiatieven het sociaal maatwerkbedrijf en onze projecten rond kwaliteitsvol en duurzaam wonen willen we er mee voor zorgen dat hallevilvoorde een regio wordt waar het nog beter is om in te wonen te werken en te leven. Wat we doen kinder.